Головна Новини Новини

PostHeaderIcon Новини

PostHeaderIcon 13.12.2018 р. Зустріч з інспектором Управління патрульної поліції

3961 12 грудня 2018 році, в рамках Всеукраїнського тижня права, з метою попередження правопорушень серед учнів в ДНЗ «Київське ОВПУХТРС» було проведено зустріч з інспектором Управління патрульної поліції в місті Києві лейтенантом поліції Багалікою Сергієм.

Детальніше...

 

PostHeaderIcon 10.12.2018 р. ПРАВОВИЙ КВЕСТ «Я ЗНАЮ СВОЇ ПРАВА ТА ОБОВ’ЯЗКИ»

3951 У рамках Місячника правових знань, 10 грудня 2018 року в ДНЗ «Київське ОВПУХТРС» викладачем правознавства Роззавко А. проведено правовий квест «Я знаю свої права та обов’язки», учасниками якого стали здобувачі освіти груп № 2, 4, 6, 8. Метою проведеного заходу було підвищити рівень правової культури молодого покоління, поглибити знання про права та свободи людей та розвивати вміння захищати свої права.

Детальніше...

 

PostHeaderIcon 10.12.2018 р. ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ШКОЛИ ПЕРЕДОВОГО ПЕДАГОГІЧНОГО ДОСВІДУ

3957 7 грудня 2018 року в ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових та ресторанного сервісу» відбулося чергове засідання Школи передового педагогічного досвіду. Викладач вищої категорії Криворученко Микола Петрович презентував присутнім власний педагогічний досвід «Використання діючих моделей, опорних конспектів і збірників тестових завдань при вивченні загальнотехнічних дисциплін».

Детальніше...

 

PostHeaderIcon 10.12.2018 р. Майстер-клас з розпису пряників айсингом

3940 5 грудня 2018 року майстри виробничого навчання Петренко Л. та Волошина Ю. провели з учнями 11 класу гімназії № 172 "Нивки" (м. Київ) майстер-клас з розпису пряників айсингом.

Педагогічних працівників запросили відвідати заклад освіти з метою проведення профорієнтаційної роботи з випускниками школи. Вони розповіли учням про професії, училище та педагогічний склад. Під час бесіди зі школярами, більш детально інформували про професію кондитера.

Детальніше...

 

PostHeaderIcon 07.12.2018 р. Відкритий урок теоретичного навчання на тему «Смакові товари»

3948 5 грудня 2018 року в ДНЗ «Київське ОВПУХТРС» викладач Міщенко А.О. провів відкритий урок теоретичного навчання на тему «Смакові товари». Методичною метою уроку було удосконалити методику проведення занять з використанням комп’ютерної техніки та мультимедійної системи.

Детальніше...

 

PostHeaderIcon 04.12.2018 р. МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

3930 З 19 листопада по 3 грудня 2018 р. в ДНЗ «Київське ОВПУХТРС», за ініціативою координатора учнівського самоврядування Н. Бенедіс, голів учпрофкому Т. Козак та профкому педагогічних працівників В. Дольної, проходила благодійна акція «Милосердям зігріваються серця» до відзначення Міжнародного дня людей з інвалідністю.

Детальніше...

 
Більше статтей...

PostHeaderIcon Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем – кваліфікований робітник:

PostHeaderIcon Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем – молодший спеціаліст:

Новини

news2

 
Роботи наших учнів

043

Голосування
Куди підете навчатись:
 
точний час