Головна Новини Новини 18.12.2020 р. Лабораторно-практичні роботи в ресторації Святого Миколая

PostHeaderIcon 18.12.2020 р. Лабораторно-практичні роботи в ресторації Святого Миколая

"Святий Миколай, наше училище не обминай"

У передсвяткові дні, з 14 по 18 грудня 2020 року, навчальні лабораторії ДНЗ "Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу" перетворилися на Ресторацію Святого Миколая.

Здобувачі освіти груп № 23,24 за професією 7412 Кондитер 4 розряду відпрацьовували лабораторно-практичні заняття з приготування помадних, фруктових, желейних цукерок: цукерка "Вулкан", "П'яна вишня", "Аля рафаело", "Баунті", "Праліне", "Трюфель", "Корівка", Чорнослив з горішком в чорному шоколаді", "Курага в молочному шоколаді", "Нуга". А також, творили десерти "Тірамісу", "Крем-брюле з карамеллю", "Креп сюзен", "Ягоди під снігом", "Мус ягідний", "Фондан". Перед цим викладач Валентина Дольна провела урок про дотримання правил особистої гігієни та норм санітарного режиму фахової гігієни в профілактиці харчових отруєнь, кишкових інфекцій.

Здобувачі освіти груп № 2,3,4,5,8 за професією 5122 Кухар 3 розряду намагалися задобрити Святого Миколая стравами з прісного тіста. Вони готували вареники з різними начинками, пельмені, хінкалі, равіолі, локшину домашня, чебуреки.

Майбутні бармени - здобувачі освіти групи № 29 в навчальному ресторані готували безалкогольні змішані напої та молочні коктейлі: "Джміль", глінтвейн безалкогольний; молочно-банановий, молочно-смородиновий та молочно-шоколадний коктейлі.

А в цей час, майстри виробничого навчання Леся Петренко та Юлія Волошина допомагали Святому Миколаю випікати смаколики для чемних і сумлінних здобувачів освіти.

 

PostHeaderIcon Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем – кваліфікований робітник:

PostHeaderIcon Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр:

Новини

news2

Роботи наших учнів

043

Голосування
Куди підете навчатись:
 
точний час