touTubefbInstagram icon

Надрукувати

22.03.2017 р. Виховна година на тему: «З любов’ю в серці»

Автор: Super User. Posted in Новини

22 березня 2017 року в навчальному закладі відбулась відкрита виховна година на тему: «З любов’ю в серці», проведена майстром в/н Стефанчук І.В., класним керівником Баб’яком В.О. та групою № 9 за професією «Офіціант; бармен».

Основними завданнями стали:

- популяризація благодійності як практичного втілення духовних надбань людини, національних та загальнолюдських цінностей;

- розвиток в учнів почуття доброти, чуйності, милосердя;

- мотивація творити добро, бути милосердними й уникати злих вчинків.

Протягом навчального процесу учні розробили особистий благодійний проект на тему «З любов’ю в серці», завданням якого було створити новорічну казку з солодкими подарунками для дітей Кмитівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат Житомирської обласної ради. Також не залишилися осторонь милих тварин, котрі мешкають в притулку Міжнародного товариства «SOS» в с. Пирогові.

Учні декламували вірші про добро та милосердя, створили велике серце доброти, вклавши у нього зі своїх сердець милосердя, взаєморозуміння, співчуття та любов.

Відкрита виховна година впустила в серця всіх присутніх доброту і самовіддачу, любов та терпеливість, прощення і милосердя.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: