Головна Новини Новини 16.11.2016 р. Виховна година "У добрі справи ти вклади прекрасні прояви душі"

PostHeaderIcon 16.11.2016 р. Виховна година "У добрі справи ти вклади прекрасні прояви душі"

   16 листопада 2016 року у методичному кабінеті нашого навчального закладу відбулась відкрита виховна година "У добрі справи ти вклади прекрасні прояви душі", підготована і проведена майстром виробничого навчання Гончар Л.В. разом з учнями групи № 4 за підтримки практичного психолога Бенедіс Н.О.

   Метою відкритої виховної години було поглибити усвідомлення людської гідності, чесності, правдивості, доброти; виховувати в учнів людяність, гуманність у стосунках, доброзичливість, повагу до людей; розвивати навички взаємодопомоги та інші прекрасні прояви душі.

   Епіграфом виховної години стали слова «Життя – це мить зумій його прожити».

   У ході заходу учні декламували вірші, відповідали на запитання, грали в гру «Чарівний стілець» та «Крісло відвертості», а також працювали у групах на тему: «Подивись у дзеркало і скажи йому, яка вона, вихована людина?». Всі присутні переглянули відеоматеріал «Твори добрі справи», а учні групи №4 презентували своє домашнє завдання у вигляді інтерв’ю «Чи можна навчити людину бути доброю?» та фотоматеріали «Добрі справи від групи №4». На закінчення виховної години майстер в/н разом з учнями виконали вправу «Дерево мудрості».

 

PostHeaderIcon Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем – кваліфікований робітник:

PostHeaderIcon Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр:

Новини

news2

Роботи наших учнів

043

Голосування
Куди підете навчатись:
 
точний час