touTubefbInstagram icon

Новини

Надрукувати

10.03.2016 р. Вшанування пам’яті вірного і геніального сина українського народу

Автор: Super User. Posted in Методична робота

10 березня 2016 року у нашому навчальному закладі відбулися заходи, присвячені вшануванню пам’яті видатного сина українського народу - Тараса Григоровича Шевченка.

Під час урочистої ранкової лінійки представники учнівського самоврядування  декламували вірші великого Кобзаря та запросили усіх присутніх взяти участь у заходах, що заплановані в рамках проведення Шевченківських днів.

 У методичному кабінеті навчального закладу відбувся відкритий виховний захід "Пам’яті вірного та геніального сина українського народу", який підготувала і провела майстер виробничого навчання Стефанчук І.В. разом з учнями групи № 9. У ході заходу говорили про життєвий і творчий шлях Тараса Григоровича Шевченка, про його любов до рідної землі, незламність духу і віру у світле майбутнє, декламували найвідоміші поетичні твори.

Бібліотекарем Козак Т.В. у методичному кабінеті була розгорнута виставка "Палітра Шевченківського слова". Також виставка видань Тараса Григоровича Шевченка є постійно діючою у бібліотеці навчального закладу.

Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр: