Головна Новини Новини 05.06.2015 р. Розпочався Місячник методичної роботи

PostHeaderIcon 05.06.2015 р. Розпочався Місячник методичної роботи

Протягом червня у рамках завершення роботи над загальною методичною проблемою училища “Активiзацiя творчого потенціалу педагогічного колективу: пошук найбільш раціональних умов, форм i методів навчально-виховного процесу” у нашому навчальному закладі проходить методичний місячник.

Місячник naked celebrities
Shemale Porn
lesbian milf
celebrity sextapes
naked celebrities
cartoon porn
free celeb sextapes
hentai porn
celeb sex tapes
методичної роботи стартував проведенням семінару-тренінгу «Креативна компетентність педагогічних працівників». Методист навчального закладу Святницька Т.В. ознайомила присутніх із структурою креативної компетентності (за Р. Епштейном), розповіла про бар’єри та способи розвитку креативного мислення. Педагоги поділилися досвідом та обговорили, які методи і прийоми технології ТРВЗ (теорія розв'язання винахідницьких завдань) вони застосовують під час навчально-виховного процесу. Наприкінці заходу провели креативний тренінг, спрямований на допомогу в організації і проведенні навчального процесу, створення комфортних умов для співпраці викладачів, виявлення майстерності педагогів.

 

Не менш яскравим та інформативним був тренінг, проведений 05 червня 2015 р. практичним психологом навчального закладу Бенедіс Н.О на тему «Психологічне благополуччя педагога». Захід відбувався у доброзичливій атмосфері, педагоги активно та згуртовано виконували запропоновані вправи, переглядали відео та презентації, брали активну участь в обговоренні проблемних питань.

 

Перший тиждень Місячника методичної роботи виявився дуже цікавим та пізнавальним, залишивши чимало позитивних вражень та надихнувши педагогів до самовдосконалення та активної співпраці у досягненні цілей педагогічної діяльності.

 

PostHeaderIcon Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем – кваліфікований робітник:

PostHeaderIcon Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем – молодший спеціаліст:

Новини
news2
Роботи наших учнів

002

Голосування
Куди підете навчатись:
 
точний час