Головна Новини Новини 06.02.2019 р. Заходи до Дня безпечного Інтернету 2019

PostHeaderIcon 06.02.2019 р. Заходи до Дня безпечного Інтернету 2019

05 лютого 2019 року ДНЗ «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу» приєднався до відзначення Дня Безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету!». Відповідно до листа Уповноваженого Президента України з прав дитини було проведено заходи з метою привернення уваги учнівського та педагогічного колективів до важливості створення безпечного інтернет простору.

04.02.2019 року викладач інформаційних технологій В. Баб’як брав участь у вебінарі «День безпечного Інтернету 2019».

05.02.2019 року учні переглянули онлайн-урокна YouTube-каналі Спільноти Програми Академій Cisco в Україні та пройшли онлайн-тестування з кібербезпеки. Також педпрацівники В. Баб’як та Н. Бенедіс стали учасниками Всеукраїнського відкритого майстер-класу «Цифрові інструменти та можливості Google для безпечнішого Інтернету» та отримали сертифікати.

У гуртожитку відбулася для учнів «Відверта розмова з психологом» Наталією Бенедіс. Під час заходу говорили про «булінг», «тролінг», «грумінг», «секстинг». Також присутні долучились до Всеукраїнської акції #STOP_SEXстинг.

 

PostHeaderIcon Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем – кваліфікований робітник:

PostHeaderIcon Підготовка за освітньо-кваліфікаційним рівнем –фаховий молодший бакалавр:

Новини

news2

Роботи наших учнів

Голосування
Куди підете навчатись:
 
точний час